Atago In-line Brix-monitor CM-800 alpha / PRM-100 alpha refrakrométer

Ezek az in-line modellek beépíthetők a növényi üzemek, folyadék keverő készülékek és mosó berendezések csőhálózatába, a különböző folyadékok koncentrációjának folyamatos mérésére.
Alkalmasak kontrollálni a keverést, a koncentrációt, a fermentálást és szabályozni a vízbázisú folyadékok, vagy alkáli-alapú detergensek koncentrációját.
Ez az új kiegészítése a CM sorozatnak, amely kompatibilis a PRM-100α csatlakozóival. A pontosság ± 0,1% a teljes tartományban: 0-80% Brix.

 

Atago In-line Refraktometer PRM-100-alpha

Az in-line refraktométer a prizma és a folyékony minta felületén keletkező fénytörést méri. A PRM-100α refraktométer a PRM-85 készülék frissítése, a következők szerint:

  • Szélesebb Brix tartomány: 0,0-100,00% Brix
  • Jobb mérési pontosság: ± 0,05% Brix, ND ± 0,00010
  • Két beállítási lehetőség a minimum tizedesjegy kijelzésére
  • Két egyszerű részből áll: detektálási egység és kijelző egység
  • Könnyen leolvasható színes kijelző

Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket a csőrendszerbe, hogy ellenőrizze az élelmiszer / ital – gyártást, gyógyszergyártást, ipari folyadékokat, tisztító egységeket, hígító / keverő – eszközöket, stb. A törésmutató, a Brix, vagy a koncentráció egymást követő méréseivel folyamatosan figyelemmel kíséri a víztartalmat és a keverési arányt.

* A prizmát kifejezetten arra a célra tervezték, hogy a hosszabb használat alatt is megakadályozza a szilárd anyagok összegyűlését a felületén.